Reiki Level 1

REIKI LEVEL 1

Sunnuntaina 28.3.2021 Klo: 10:00 – 17:00

Reiki on yksi energia hoitamisen vanhimmista muodoista. Sen tarkoitus tulee kirjaimellisesti sanoista REI – Henkinen ja KI – Elämän Energia. Se on voimakas metodi henkisyyden, mentaalisen, emotionaalisen ja fyysisen harmonian kehittämiseen. Reiki on hyödyllistä jokaiselle eikä liity uskontoon vaan universaaliin energiaan, jota tiedekkin jo on tutkinut olevan kaikkialla. Reiki on peräisin Japanista ja sen on löytänyt Master Mikao Usui. Reiki-energia kanavoidaan universumista eikä sinulla tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta tätä varten. Riittää, että tulet avoimin mielin ja olet valmis laajentamaan näkökulmaasi. Reiki on polku myös henkiseen itsensä kehittämiseen. Opit miten voit käyttää Reikiä elämässäsi monipuolisesti ja panostamme erityisesti käytännön harjoitteluun, jotta tulet tutuksi sisäisen energiasi kanssa. Lähestymme asiaa hyvin tasapainoisesti ja voit täysin vapaasti nauttia päivästä opiskellen jotain uutta ja innostavaa.

Ennen Reikin harjoittamista sinut “viritetään” vastaanottamaan Reiki. Reikin virittämisen hoitaa Reiki Mestari. Virittämisen aikana saat rauhassa kokea ja rentoutua. Saatat nähdä valoja tai kokea kylmää/kuumaa tms. Jokaisen kokemus Reiki viritykseen vaihtelee. Reiki virityksen tarkoitus on antaa Reiki oppilaalle initiaatio universumin energiaan ja avaamaan kämmenten chakrat. Useimmat tuntevat tämän energian virtaavan vahvasti virityksen myötä ja monelle kokemus on elämää mullistava. Kuitenkin kokemukset vaihtelevat eikä ole tarpeellista kokea mitään edellä olevista asioista saadakseen täyden virityksen ja on hyvin mahdollista alkaa työskentelemään energian kanssa heti kurssin jälkeen.

Reiki opetetaan kolmessa tasossa. Tämä on tason 1 kurssi, jonka aikana opit Reikistä, virittäydyt Reiki energialle ja saat kokemusta sen käyttämisestä. Kurssi valmistaa sinut REIKI Level 1 hoitajaksi.

Kurssin ohjaa Reiki Master Emily Räisänen

Hyvä tietää

Ennen kurssia on hyvä valmistautua virittämiseen välttämällä alkoholia, lihaa ja prosessoituja ruokia 24h aikaisemmin. Muista juoda paljon vettä.

Virityksen jälkeen voit olla mentaalisesti, fyysisesti ja/tai emotionaalisesti “puhdistus prosessissa”, kun elimistö vapauttaa energia tukoksia kentästäsi. On hyvä seurata terveellisiä elämäntapoja myös kurssin jälkeen, kunnes puhdistus prosessi on tasapainoittunut.

Voit aloittaa Reikin kanssa työskentelemisen itsesi kanssa ja myös harjoitella muiden kanssa heti kurssin jälkeen. Reiki on uusi polku kohti syvempää itsensä tutkiskelua kaikille, jotka haluavat tutustua energia parantamiseen ja omaan sisäiseen voimaansa, sekä ohjata universaalia energiaa muille avustaakseen kehon ja mielen kohti energeettistä tasapainoa ja harmoniaa.

Pidämme päivän aikana ruokatauon. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Tiloistamme löytyy jääkaappi ja mikro. 500m päässä on ruokakauppa. Kahvia ja teetä tarjolla 9.30 alkaen.

Tervetuloa

Kurssi sisältää:

Teoriaa, Reiki viritykset, Käytännön harjoittelua

REIKI LEVEL 1 SERTIFIKAATIN

Hinta: 195€ ( sis.alv.)

Ilmoittautuminen

Saat ilmoittautumisesi jälkeen laskun. Huomaathan, että sinulle ei tule automaattista vahvistusta heti. Palaamme sinulle niin pian, kun mahdollista.

Missä?

Kämnerinkuja 4 Liiketila 1, 00750 Helsinki

Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikkuprinssiä, Breathwork Finlandin Liiketiloissa