Meditaatio-7 päivää rentoutuen

MEDITAATIO – 7 PÄIVÄÄ RENTOUTUEN

-MEDITAATIO SUOMEKSI OHJATTUNA

Tervetuloa mukaan rentoutumaan ja syventämään meditointitaitoja. Meditoiminen ei ole monimutkaista. Tämän kokemuksen aikana pääset kasvattamaan meditointiin käyttämääsi aikaa ja nauttimaan sen tarjoamista hyödyistä. Meditoiminen on helppo tapa hiljentyä, olla läsnä hetkessä ja palata omaan tasapainoiseen luonnolliseen tilaan arjen keskellä.

MEDITAATIO – 7 PÄIVÄÄ RENTOUTUEN ohjelma koostuu seitsemän päivän aikana tehtävistä ohjatuista meditaatioista. Joikaisen päivän jälkeen kasvatat aikaa aina 5 min. Suosittelen, että otat meditoimisen tavaksi ja osaksi arkeasi riippumatta siitä minkälaisen ajan käytät siihen. Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden harjoitteluun silloin, kun sinulle sopii. Ohjelma on kuitenkin suunniteltu niin, että se kasvattaa meditaation määrää 7 päivää, jonka jälkeen voit vapaasti käyttää minkä vain ajan ohjelman mukaan. Ohjatun meditaation taustalla on mielyttävää musiikkia, joka saa sinut uppoamaan syvemmälle omaan rauhalliseen tilaasi.

Huomaat säännöllisen meditaation tuoman hyödyn kokonaisvaltaisesti niin kehossa, kun mielessä. Meditointi on myös kanava syvempään itsensä tutkiskeluun.

Aloita sinäkin uusi hyvä tapa arkeesi. Tervetuloa mukaan meditoimaan!

OHJELMA

Asetu mukavaan paikkaan, sulje silmäsi ja nauti ohjatusta meditaatiosta. Jokainen päivä kasvattaa meditaatioon käytettävää aikaa. Huomaat ettet tarvitse paljon aikaa löytääksesi rentouden ja päästyäsi siihen käsiksi haluat viettää yhä enemmän aikaa nauttien hyvästä tunteesta, jonka itsellesi luot meditoidessa. Voit meditoida silloin, kun sinulle sopii. Sisältää 7 ohjattua mp3 meditaatiota taustamusiikilla. Ohjelman aukeaa seitsemän päivän aikana, jonka jälkeen voit halutessasi kuunnella minkä vain osan silloin, kun sinulle sopii.

1 Päivä – 10 min.

2 Päivä – 15 min.

3 Päivä – 20 min.

4 Päivä – 25 min.

5 Päivä – 30 min.

6 Päivä – 35 min.

7 Päivä – 40 min.

Hinta: 25,00€ ( sis. alv.)

©All rights reserved Emily Räisänen,

Music by Emily Räisänen

Kirjaudu tästä

Ostettuasi ohjelman voit kirjautua tästä saamillasi tunnuksilla. Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa olethan yhteydessä: emily@emilyraisanen.com