Keho.Mieli Yhteys

2021-11-20T11:00:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

Keho-Mieli Yhteys

20.11.2021 Klo: 11.00-17.00

Breathwork Finlandin tiloissa Kämnerinkuja 4, LT1 ( sisäänkäynti Maatullinkujan puolella )

Keho-Mieli Yhteys. Kurssi mielen ja kehon yhteyden tutkimiseen

Tule mukaan selvittämään mitä sinä haluat elämältäsi ja miten pystyt mielen ja kehon yhteydellä avaamaan uusia mahdollisuuksia. Kurssi pidetään suomen kielellä.

Hinta 149,00€ ( sis. ALV.)

Maksu kortilla paikan päällä. Saat halutessasi maksaa etukäteen laskulla.

Ajatuksemme ja tunteemme muokkaavat perustaa jota koko fysiologiamme käyttää toimiakseen. Jos olet valmis aloittamaan matkasi mielen ja kehon suhteesta itseesi etsiäksesi voimaantumista, rakkautta, iloa, sisäistä rauhaa, henkistä yhteyttä korkeampaan minääsi, sekä fyysistä ja energeettistä hyvinvointia tarjoaa tämä kurssi sinulle täydellisen aloituksen sisäiseen tutkimusmatkaan.

Keho-Mieli yhteys kurssilla teemme syväsukelluksen itseemme monella eri tasolla. Tuomme rentoutta ja hyvää oloa sisällemme hengityksen, mielen rauhoittamisen ja erilaisten puhdistavien, energisoivien ja tasapainoittavien harjoitteiden avulla.

Tutustumme kurssilla mieleen ja sen toimintaan ja laajennamme näkemystämme omasta maailmastamme. Opimme toimimaan läsnäolosta käsin ja samalla tuomaan arkeemme tasapainoa harjoittelemalla käytännössä sitä miten todella rentoudutaan ja pidetään omasta sisäisestä hyvinvoinnista huolta.

Kurssilla tehdään erilaisia mielen rauhoittamisen harjoitteita, harjoituksia tasapainoisen sisäisen olotilan luomiseen, oman henkisen polun kulkemiseen, sekä hengitysharjoitteita, joilla on terveyshyötyjen lisäksi hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti tukeva vaikutus fyysisesti, mentaalisesti,emotionaalisesti ja henkisesti.

Käymme läpi henkisen matkan merkkejä ja luomme ryhmässä tukea jokaiselle itsensä kehittämisen kulkijalle avaamalla uusia näkökulmia itsessämme ja löytämällä portin suurimpaan luovuuden keskukseemme, sydämen tilaan.

Avaamme reittejä syvälle sisimpäämme ja kohtaamme syvimmän olemuksemme tuodaksemme lisää selkeyttä ja tarkoitusta elämäämme . Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tällaisesta harjoittelusta.

Kurssin aikana opit:

 • Miten ajattelumme muokkaa elämäämme
 • Miten laajentaa näkökulmaa itsestämme, yhteys korkeampaan minään
 • Miten keho ja mieli toimivat yhteistyössä
 • Tuntemaan kehosi pieniä yksityiskohtia, jonka avulla syvennät itsetuntemusta ja laajennat tietoista toimintaasi
 • Tuntemaan kokonaisvaltaisen sisäisen voimasi paremmin
 • Kytkeytymään kehossasi luovuuden ja inspiraation lähteeseen
 • Erilaisia menetelmiä ja harjoitteita parempaan mielen ja kehon yhteistyöhön
 • Miten löytää sisäinen rauha
 • Miten rentoutua paremmin, kun koskaan aikaisemmin ja miten saavutettu rauha ja rentous integroidaan jokaiseen päivään
 • Mitä ovat henkiset initiaatiot ja miten käydä läpi omaa kehitystä irrottamalla henkisiä esteitä

Ole juuri sellainen, kun olet. Kurssilla harjoittelemme oman kehon ja mielen kuuntelemista kaiken aikaa. Tutkimme mielen ja kehon lisäksi myös omaa sisäistä olemustamme, toiveitamme, vahvuuksiamme ja opettelemme löytämään uusia toimintatapoja, jotka palvelevat meitä paremmin.

Kenelle kurssi sopii?

 • Saatat kulkea tiedostamattasi tai tiedostaen henkistä polkua ja haluat saada lisää vastauksia matkasi tueksi.
 • Haluat löytää tasapainoa ja uutta intoa kokonaisvaltaisella tasolla.
 • Haluat löytää sisältäsi lisää luovuutta ja inspiraatiota
 • Haluat vahvistaa henkistä yhteyttä korkeampaan minääsi keho-mieli yhteyden kautta
 • Olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja valmis katsomaan mitä tapahtuu, kun irrotat pinttyneistä ajatusmalleistasi ja alat näkemään asioita laajemmasta näkökulmasta ja haluat tehdä sisäisen hyvinvointisi eteen säännöllisesti tehokkaita harjoitteita.
 • Haluat löytää sisäisen voiman ja jakaa rakkautta ympärillesi.
 • Haluat lisätä tilaa mieleesi ja kehoosi, jotta pystyt selkeämmin ymmärtämään miltä rentous ja rauha tuntuu
 • Haluat tutustua kehoosi uudella tavalla, joka ei vaadi suorittamista ja antaa sinulle tilaa olla oma itsesi
 • Haluat tutustua hengityksen, meditaation ja itsesi kehittämisen maailmaan ja tutkimaan miten kehon, mielen ja hengityksen tietoinen tarkkailu avaa sinulle jotain uutta.
 • Olet ehkä kulkemassa polkua, jossa etsit itseäsi ja haluat kasvaa ja laajentaa näkemystäsi.
 • Olet sitten kuka tahansa missä tahansa elämäntilanteessa tämä kurssi on iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi monella tasolla.

Hyvä tietää

Ennen kurssia on hyvä valmistaa kehoa ja mieltä välttämällä alkoholia, lihaa ja prosessoituja ruokia 24h aikaisemmin. Muista juoda paljon vettä.

Kurssin jälkeen voit olla mentaalisesti, fyysisesti ja/tai emotionaalisesti “puhdistus prosessissa”, kun elimistö vapauttaa energia tukoksia. On hyvä seurata terveellisiä elämäntapoja myös kurssin jälkeen, kunnes puhdistus prosessi on tasapainoittunut.

Ota mukaan avoin mieli, vaatteet joissa voit kevyesti liikkua, sekä tarvittaessa omaa evästä.Pidämme päivän aikana ruokatauon. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Tiloistamme löytyy jääkaappi ja mikro.Lyhyen matkan päässä on ruokakauppa. Kahvia ja teetä tarjolla 10.30 alkaen.


ILMOITTAUTUMINEN ENNAKKOON

Keho-Mieli Yhteys

20.11.2021

Klo: 11.00-17.00

Hinta 149,00€

Kurssille on rajallinen määrä paikkoja ja ilmoittautuminen ei takaa sinulle paikkaa. Huomaathan, että sinulle ei tule automaattista vahvistusta heti. Palaamme sinulle niin pian, kun mahdollista ja vahvistamme paikkasi tilanteen mukaan. Olethan yhteydessä mikäli sinulla tulee esteitä ilmoittautumisesi jälkeen : emily@breathwork.fi Maksu kortilla paikan päällä. Saat halutessasi maksaa etukäteen laskulla.Kurssin Ohjaa:

Emily Räisänen

Teacher of Intuitive and Spiritual Arts, Energy Healing and Body-Mind Awareness. Breathmastery Practitioner. Explorer of Life and Beyond.

Contact: emily@breathwork.fi